VELKOMMEN

til min blog.
Jeg hedder Malene Nynne og er forfatteren på denne blog.

BLOGGEN HANDLER OM

Bloggen er mit frirum, hvor jeg deler ud af hvad jeg syntes der er interessant såsom: livet med muskelsvind, træning kost for undervægtig. Min kæmp ud af den sociale arv og min kæmp igennem mørke. og sidst men ikke mindst min tilværelse som katte mor.

Jeg er ordblid.

jeg er ordblid men Jeg bestræber mig på, at give dig indlæg som er med så få fejl som muligt men fejl kan forkomme

Angst og Ptsd er nogen de ting jeg kæmper med

Jeg er utrolig positiv af sind men jeg kæmper faktisk med ptsd og angst. –men jeg vil nyde livet mens jeg kan derfor vil du næsten altid se mig med smil

Jeg er barn af en alkoholiker nej faktisk af 2. både min mor og far havde et misbrug, jeg er vokset op i et hård miljø, med alkohol og vold og mistrivsel, jeg deler min historie Så derfor kommer der både positive og mindre positive indlæg.

Muskelsvind.

jeg har muskelsvind og det giver ofte begrænsninger men jeg ser altid muligheder frem for begrænsninger, men selvfølgelig er min verden ikke lyserød. jeg vil dele om hvordan jeg kæmper i mod muskelsvind så den ikke overtag og jeg får så meget af min frihed som gående så længe som muligt og min kæmp om at tage på i vægt. og tankerne og bekymringer og sejer.

Og hvis du ikke kan få nok, så er du velkommen til også at følge mig på min instagram Malenenynne.dk