kattenes univers

Hvordan ende jeg med at blive total katte tosset.? Ja jeg har altid haft stor kærlighed til dyr. Jeg har altid følt mig forbundet til dyr, da jeg var lille var jeg faktisk bange for katte. fordi da jeg var helt lille have min forældre en kat som angrib mine ben altid. Hvad sket med katten ved jeg ikke. men i mange år var jeg angst for katte.

End til vi fik en kat ude på den gård jeg boede i pleje. Her begyndte en kærlighed til kattene. jeg altid været kæmpe dyre menneske. jeg føler at have venskab med dyr er nemmer end mennesker.

I 2015 ønske jeg mig en hund. men jeg ende med få malto min første røde kat, og her starte en ubeskrivelig kærlighed. Og han var starten på et liv, hvor jeg er den der tosset katte mor.

Idag er jeg katte mor til 4 katte, 3 af dem er rednings katte. Og vi planlægger vores egene killinger.

” Men hvorfor lave blog om katte?”

Jo fordi jeg grene vil dele budskabet om huskatte også har ret til et liv i kærlighed. Og de har ligeså meget ret til fx. få killinger. I dagens danmark er lidt holdning til, at huskatte ikke må få killinger. Fordi der sidder så mange stakkels katte som mangler et hjem, Og ja det virkelig forfærdeligt, Jeg ville ønske jeg kunne rede alle. Men de katte sidder der jo fordi nogen i vores land som ikke taget sit ansvar. Men vi er jo faktisk mange som tag vores fulde ansvar for vores dyr, og skal vi så staffes for vores drømme om skabe vores egen killinger? Mit svar er nej. hvad er dit ?

jeg vil grene vise at hvis man tag sit ansvar så kan huskatte også få skønt liv.

jeg vil grene dele viden og historier.

håber du vil være med 🙂