info om mig

Velkommen til!

Mit navn er Malene Nynne

Jeg er 31 år. og bor i lille by nær Slagelse. Med min mand og vores 5 katte.

Min muskelsvind.

Jeg har muskelsvind, en sjælen form. Selvom min muskelsvind giver begrænsninger så elsker jeg at pras min krop til yderste, og er god til finde løsninger så jeg kan klare en opgave ellers er umulig. For mig er vigtigt kunne klare mig selv så længe det er muligt, jeg ved at jeg en dag står foran et liv med hjælp. Her er mine katte en kæmpe hjælp fordi der opgaver der skal klares og katte bakker der skal tømmes og katte hår skal støvsugs det er med til min krop holdes gang.

Barn af alkoholiker.

Udover min muskelsvind, så er jeg også barn af alkoholiker. Jeg er opvokset i et hårdt miljø hvor alkohol,vold og mistrivsel var min hverdag. jeg har har ptsd og flere angst former pga en barndom i helvede. Jeg har altid skulle kæmpe for overleve, og jeg har skulle finde min vej her livet og der har også vejet bum på vejen. jeg ende i misbrug og et voldlig forhold, før jeg fandt lyse i mit mørke og fandt kræfter til brænde hele mit fundament ned, for bygge det op på ny i version som jeg ønske det. Vejen igennem mørke er langt og hård til tider. Her er mine katte igen en kæmpe hjælp, de er mine små psykologer, og mine vejleder i liveses mange svære valg.

Denne blog er lavet som et sted hvor jeg har frirum til at komme af med alt det der er inden i mig, et sted hvor jeg kan ånde ud. et sted hvor jeg vil dele med dig hvad det jeg gennemgået, og hvad er det er jeg kæmper med. Jeg vil dele mit mørke og mit lys, jeg vil dele hvordan jeg kæmper mig ud af barndoms spor.

Kattene.

Det her er ikke bare min rejse det også mine kattes rejse, For ligesom jeg har haft en hård start på livet så har 4 ud af vores 5 katte også haft en hård start på livet med mishandling og dumpning. Ja med min opvækst så giver måske ret god mening at jeg er den redet dem, fordi det med rede er jeg udlært i fra min barndom.

Men til forskel for da jeg skulle rede min mor da jeg var lille og så til nu hvor jeg reder katte, så giver det rede kattene så meget bedre mening fordi Kattene aldrig misbruger enes godhed eller såre en, og så er de en vigtigt del i min Healing proces.

De er min grund til stå op på dårlig dag, de min grund til kæmpe mod min muskelsvind fordi jeg vil kunne forblive ved med passe dem. Så kattene for mig er ikke bare katte, nej de mine bedste venner.