Anmeldelse af bøger

Boganmeldelse af bogen En barndom uden være barn.

Jeg laver denne bog anmeldelse som et samarbejde med bloggerbyhart og det er del af bloggerbyhart’s Readathon serien.

løbe af sommeren findes der ikke noget bedre end sidde ude i haven med go kop iskaffe og en god bog, jeg giver mit forslag til en af de bøger man kan læse lige her 👇

Forfatter: Jill Johannsen

Titel: En barndom uden være barn.

Antal sider: 90

Udgivelsesår: 2020

Forlag: BoD https://www.bod.dk/forfatter/udgive-bog.

Handling

Bogen er den første del af Jill’s fortælling om at vokse op i et hjem der var præget af en dagligdag fyldt med vold, alkohol, angst og mistillid. Det er en hudløs ærlig fortælling fra det virkelig liv,

Bogen viser bla svigt, tvangsfjernelsen. Og en mor der var ligeglad med sine børn fordi alkohol æder moren op.

Jill fortæller åbent om, et liv og med udfordringer, og så viser hun til sidst hvordan hun har brudt den sociale arv. Bogen handler om en barndom i et alkoholmisbrug, en barndom i med ansvar, frygt og usikkerhed.

Det er en historie der er barsk men den giver også billede af hvordan er leve i sådan et miljø.

Min mening om bogen

Jeg er selv barn af alkoholiker, og kender miljø og livet. Jeg vil indrømme selvom jeg vokse op meget lig med Jill så var tidspunkt i morgen som gav mig mavepuster, fordi det er barsk historie. Men også en vigtig historie. Jeg syens Jill for beskreve og vist denne anderledes barndom på måde hvor alle kan være med. En god bog. Dog med små skive fejl men i med det hendes første bog. Så syens jeg det er en fantastisk bog og den har vigtigt budskab.

Anbefaling

jeg vil klart anbefale denne bog. Fordi den giver godt billede af hvordan er være barn i misbrug miljø. Så til dig måske selv barn af alkoholiker eller til dig bare grene vil forstå en har haft barndom med forældre drikker så læs denne bog. Du vil ikke fortryde det 🙏

Imorgen kommer der boganmeldelse fra https://bloggersbyheart.dk/

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *