kattenes univers

Et lille hjerte som har taget mig med Strom.

En kold november dag, sad jeg på Slagelse Sygehus jeg havde haft endnu lungebetændelse. Havde fået masse medicin, og nu skulle jeg hjem blive helt rask.

Jeg havde skrevet med Mikkel, om han kunne nå hente mig. Eller om jeg skulle tag Flex hjem. Han kom hente mig 20mim efter, og så gik vejen mod vores hjem.

Lige der på vejen midt i Slagelse, løbe du en lille rød kat, ind og ud mellem bilerne. Vi stoppe op og løbe begge ud for få fat i dig, du kom glad hen til os og så tog vi op og ind bilen.

Du var våd og kold så jeg tørre dig med min jakke og vi tænde for varmen i bilen. Du var så glad og taknemmelig at du brumme mens du lage dit lille Hovede i til mit hjerte, jeg kigge på Mikkel og sagde hvis ingen savner ham skal han bo hos os, og hedde cirkumflex.

For lige Her starte noget jeg ikke helt kan forklare, selvom jeg slet ikke kendte dig og kun holdt dig i mine arme i 5 min. Viste jeg bare du kom til betyde alt.

De næste 3 dage var hård du var afkræfte, sulten og jeg viste jeg måske skulle af med dig, hvis nogen meldt de savne dig. Det var ingen der gjort men så kom næste frygt var du syg, vi tog dig til dyrlægen for få dig tjekke, heldevis var sund og rask.

Nu var du vores og de næste uger kæmpe jeg for få dig på benene, foder dig hver 2 time i hele døgnet. Endtil din lille mave have vende sig til mad igen.

Du har nu boede hos os i 5 mdr. Og ærligt det er til tider hårdt, for du er bølle. Du har krut i møssen og er alle steder på en gang. Men du spreder også en masse glæde og lykke.

Jeg nyder have dig i vores liv, elsker når hver morgen kommer mig glad i møde og skal nusse godmorgen eller når du går med mig i bad for lege med vandet.

Lille ven du betyder mere end jeg nogensinde kan beskrive med ord, det gik for alvor op for mig igår da du kom tilskade. Dit lille ven brække

Vi kørte afsted til dyrlægen og vi sad vente i 30min men følges som 10år, for se dig have smerter gjorde så ondt på mig.

Vi kom ind og lægen kigge på dig, hun sagde masse en væreste hun sagde var at hvis de ikke kunne lave dit brud skulle du aflives.

Lige da de ord kom frem døde jeg inden i. Jeg var ikke klar til skulle sige farvel, men jeg var stærk for dig vi lade i bedøvelse både Mikke og jeg nusse dig og kysse dig endtil du var væk i drømme land. Så kørte vi da vi kom ud bilen græd vi begge for tanken om du skulle væk gjorde så ondt på os.

Vi vente på lægen ville ringe fortælle plan der skulle ske med dig.

Den time tog en evighed, jeg viste ikke om var sidste gang jeg kunne kysse dig.

Uvished hader jeg, men jeg hader den endnu mere når handler om jer katte.

Heldevis ringe dyrlægen med gode nyheder, du kunne laves du have et brud men det kunne laves. lette var vi. Nu skulle du bare være indlagt til mandag og så opereres

Ærligt jeg skide bange hver gang mine kære skal nakose, men denne gang er anderledes jeg stadig narvøs men jeg ved betyder du ikke længer har ondt når det overstået.

Jeg ved vi får tid hvor vi skal passe ekstra på dig, en tid hvor jeg skal have mit fulde fokus på dig. Og det helt okay for vigtigste er du stadig lever og at du får godt igen.

Lille ven du kom ind vores liv fordi du brug for os, men vi endte med også have brug for dig.

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *