Krisetider

Corona q&a

Vi skal være hjemme i 14 dage indtil videre og Coronavirussen raser udenfor. Derfor har jeg valgt at lave denne Corona-Q&A så du kan blive inspireret til en alternativ hverdag og måske til at prøve nogle helt nye ting i de kommende 14 dage.


Hvad var din umiddelbare reaktion på Coronavirus til at starte med?

Til at starte med tog jeg det ret roligt. var jeg faktisk ret usikker på om jeg skulle handle på det her Corona ting eller om det var at overreagerer. Men som tallene Stig kræftigt valgt jeg at isoleret mig da jeg er i højrisiko pga. mine dårlige lunger.

Hvad er det største problem inden for katte og personlig udvikling. som du ser det lige nu?

På katte området er det vigtigt at vi husker på, at vi kan ikke smitte fra menneske til kat. Men at kattene kan bære smittet i deres pels som kan gå fra menneske til menneske. Vi tager vores Forbehold her hjemme. Bliver en af os syg, må den anden passe kattene. Ellers nyder kattene og jeg faktisk bare vi har masser tid sammen. i denne tid. Der masser leg og hygge på programmet
I forhold til min personlige udvikling. Så er både min PTSD og dødsangst helt ude at skide. Mine symptomer er ret voldsomme. Men jeg prøver skabe en form for ro og system i min hverdag. Så holder jeg mig aktive med små projekter så min hjerne er optaget af andet end katastrofe tanker.

Hvad er den største ændring, som er sket i din hverdag indtil nu?

faktisk er det ikke den vilde ændring i mit liv, selvfølgelig er der lidt.
jeg møder fx. Ikke op på mit skånejob, fordi der jo lukket. Men udover det er jeg afskåret fra at handle og besøg familie.
Det faktisk nok den største ændring. Ellers er alt ret normalt, min mand skal stadig på job, og jeg har de normale alene timer hjemme de fleste dage om ugen.

Hvordan ser din arbejdssituation ud for dig?

Mit skånejob er lukket. Og da jeg er i højrisiko gruppen så havde jeg selv valgt At melde mig syg inden de lukkede. Så pt er en masse tegne arbejde og blog arbejde her hjemme jeg laver. Min mands arbejde er stadig kørende, så vores hverdag et ret ens. Udover jeg bare skal være hjemme 24/7 fremfor før hvor jeg arbejde 2 dage om ugen på mit skånejob.

Hvad tror du, du kommer til at lave de næste 14 dage?

Jeg har sat mig for at renovere vores entré, jeg går river tapetet ned og nyt op. udover det planlægger jeg kilinge ting, så de klar til vores killinger forhåbentlig snart er under vejs. Og ellers er masser af tegning på mit program.
Og ja så alt huslig der jo stadig skal gøres, som man har masser af tid til nu.

Er der noget, du normalt aldrig gør, men som du tager fat på nu?

Ja renovering af vores entré, det ville jeg ikke havde haft overskud til hvis jeg have min normale hverdag. Og så klart har jeg ekstra overskud til lege med kattene og generelt have mere fokus på kvalitet tid med dem. Fordi jeg jo har valgt at isoleret mig i eget hjem.

Hvilket socialt medie vil du komme til at bruge mest tid på de næste 14 dage? Og hvad kan vi forvente hos dig?

Klart Instagram, jeg er kæmpe fan af det medie, og også en del Facebook og selvfølgelig en masse blogindlæg.

Har du et godt råd til at håndtere dét at være mindre sammen med familie og venner?

Er man et meget socialt menneske så er selvfølgelig svært blive afskåret fra det hele. Men en masse af chips og serier. Hvis du er enlig. Og så lave en masse små projekter så går tiden lidt hurtigere. Er du katteejer ligesom mig så brug tiden med kattene de vil elske alt den opmærksomhed, og i opbygger et stærkt venskab. her hjemme er der masse aktiviteter i kattens tegn. Jeg henter græs til dem, vi leger med drillepindene. Og lege find godbidderne. Pelspleje er også en de ting vi virkelig har tid til øve nu.

Har du et godt råd, du vil dele om indkøb og eventuelt madvaner?

lad vær at hamster det mit råd nr 1.
Der skal være mad og vare til alle.
Og ellers er du særlig udsat, så få andre til handle, eller bestil så det kommer hjem til dig.
er du sund og rask og nød til handle så brug de midler butikken sætter til rådighed.fx sprit og vaske hænder og følg anvisningerne sundhedsvæsen giver, det må være mine bedste råd.

Har du en opfordring til os, der læser med?

Ja tag det alvorligt, det godt være du er sund og rask, og ikke føler du et udsat, men det kan dine bedsteforældre være eller din søster eller anden familie medlem som måske ikke er sunde og raske. Følg de anvisninger der bliver givet, og ellers nyd du kan arbejde hjemmefra eller helt holde fri. Har du katte så brug tiden med dem.
Jeg vil komme med nogen blogs de kommende dage hvad man kan bruge af aktiviteter til kattene. Og generelt masse katte stof. Så er du katteejer så glæd dig🙏
Og er du ikke katte ejer ja så bare nyd din tid alene. Det er ikke så ofte vi får så meget tid til os selv i en normalt hverdag.

Hvis vi skal lære noget nyt og sjovt i de næste 14 dage, hvad vil du så foreslå?

Hmm du kunne arbejde på dit sind, det er en oplagt mulighed nu at brug den her tid på selvudvikling.

Er du katteejer så kunne du og din kat lære et eller andet nyt. Fx jeg har sat mig for at lære vores Lilje at det er okay at blive børstet, for det kan hun ikke lide. Og så er der bare mere katte motion på vores program.

Hvilke tre bøger er absolut must-read her under karantænen?

Jeg er ordblind men 3 bøger jeg godt gider læse er …
1 En barndom uden at være barn Johannsen, Jill
2. She – Cocco –
3. Mindfulness Arbejdsbog: Et 8-ugers forløb i udvikling af bevidst nærvær
af John Teasdale, Mark Williams, Zindel Segal

Hvilke tre film/serier vil du anbefale og hvorfor?

1. Klart hånd i hånd på Viaplay. ( Jeg elsker den serie)
2. Julie og jesper. På YouTube. (Den virkelig god)
3. Venner på Netflix (den er altid god. )

Håber i syens den her q&a gav idé om hvordan jeg ser på hele det her corona ting.

Jeg syens det kunne være sjovt vis du svare på de samme ting og så kunne vi lære lidt om hinanden alle sammen 🙏

Så husk pas på dig selv og dine kære 🙏♥️

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *