Kattenes budskaber på papir

Kattens budskaber vol. 2

Det her mit lille illustreret univers af sjove tegneserie

Jeg tit tænkt hvad pokker forgår inden i kattenes små hoveder. Og ja det er der komme mange sjovt tanker ud af nu har jeg valgt lave lille tegneserie hver uge med nogen de sjove sætninger og udtryk. Jeg håber det kan bring smil og grin på din vej.

Hvis du lige stødt på mine tegninger så syens du skal rulle ned og finde de første jeg lavet. De lægger inden i kattens små budskaber jeg linker lige her👇
https://www.malene-nynne.dk/?p=268

06.03.20
Model cirkumflex
Emne godbider

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *