kattenes univers

Da 4 blev til 3. Og 3 Blev til 4.

Efter jeg var blev singel katte mor med Malto og lilje. Så bestemt jeg mig for vi skulle have en lillebror, jeg have hele tiden ønske mig 3 katte.

Jeg fandt Simbas kuld på Facebook, skrev med sælger og fik afvide Simba var klar til flytte. Han var 12 uger. Da jeg så skrev jeg Syens han virke meget lille af 12uger killing kom hun med masse undskylder.

Jeg valgt komme hente ham og der så stod det klart han var ikke 12 uger. Jeg stod nu med 2 valg. Enden gå uden ham og vide han ville skulle leve i lort og skidt og ikke ville blive hjulpet med de de ting have have med sig som lopper og andet.

Eller vælge tag ham med og lade mine egen voksne katte tag ham til sig. Jeg fik hende til indrømme at han kun var 8uger.

Ja jeg valgt tag ham med hjem. Ærligt jeg kunne ikke gå fra ham, han have brug for hjælp. Jeg viste at jeg kunne give ham den hjælp.

Malto tog ham til sig med samme og dyrelæge besøg og masser af behandlinger mod midder og lopper gik igang og ormekur. Da Simba var for lille til få loppemiddel måtte jeg bade og kemme ham, de første uger.

Jeg var lige komme ud voldelig forhold og have rigtig skidt psykisk. Men ved skulle passe Simba så kunne ikke bare læg mig ned og give op, så jeg ikke tvivl om vi blev hinanden støtte og redning.

Men vi må ikke glemme den hjælp Malto gjort. Han var virkelig fantastisk over for Simba

Malto blev Simba version af mor, uden Malto have jeg aldrig fået så god kat ud Simba. Jeg kunne lære Simba meget men der er også bare nogen ting vi mennesker ikke kan lære fra os. Som kattene skal have fra andre katte

Men når en kat tages fortid fra sin mor er der ting den mangler og lære, dette var også tilfældet for Simba. Han have svært ved grænser og er enormt usikker, han er meget tryghed søgende.

Fx spise han til han kaste op fordi han ikke have lært hvornår han skulle stoppe. Dette betyder jeg var nød til afmålt hans mad. Og så er hans mave ret sært, den tåler ikke de billig mærke af katte mad.

Jeg vil aldrig anbefale tag kiling fra sin mor før de er 12 uger. Dog fortryder jeg ikke jeg valgt tag Simba med hjem. Jeg gav ham den kærlighed og omsorg som han mangle.

Men det kræve meget for Simba skulle lære meget, og det meste af hans 3år har stået på lære ham ting. Han har lidt sære vaner fx. Slikker han på plastisk. Og skal helst have samme rutine hver dag. Ellers kan han slet ikke finde ud af det.

Sælger var tydeligt vis ligeglad med konsekvenser af at lyve om kattenes alder, samtidig have hun bestemt ikke passe de kilinger som man skal. Simba var både tynd fordi han have orm og han have svær mider i ørene og ja lopper på størrelse med knappenåle.

Jeg valgt den gang anmelde hende. For selvom om jeg elske min Simba så Syens jeg bestemt ikke okay behandle dyr på den måde.

Idag er Simba flot og sund fyr. Som elsker sin trygge rammer. Han er kat som snakker meget, og så elsker han at lege. Han er kat med kæmpe hjerte, han vil helst være venner med alle. Han forelske sig i zelda da hun flytte ind sammen med min mand. Og ja de to er ret uadskillelige. Og så har Simba stadig Malto som sin tryghed zone. Dog Syens Malto ikke at det så fedt at Simba vil putte med ham længere. Men de to har helt særlig bånd.

Simba er blevet storebror til cirkumflex, og det er så sjovt se at netop de ting Malto lærte Simba da han var lille lære Simba nu cirkumflex.

Simba starte med skidt start men ende med leve det liv alle katte fortjener nemlig i luxus…

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *