kattenes univers

Da vi blev katte forældre til endnu en rednings kat.

D 26.11 Ja det må være min dag for rede katte. Men det vil i forstå vis i læst simbas historie.

Men aldså 26.11.19. Var min mand og jeg på vej hjem fra sygehuse, jeg have været indlagt med lungebetændelse. Og nu på vej hjem, da vi pluselig så en lille rød kiling løbe, mellem bilerne.

Vi holdt ind til siden og løbe vi begge bare ud mellem bilerne og fik fat i den lille killing, han kom glad hen til os, han var våd og kold. Vi tog ham ind bilen og tænde for varmen. Han var så taknemmelig slikke mig og begynde spinde mens han sad hos mig. Vi valgt køre hjem med ham. Så han kunne få lidt mad og vand.

han var sulten som virkelig sulten, tror ikke han fået mad flere dage. Jeg begyndte fremlyste ham på alle grupper på Facebook jeg kunne. Vi tog ham til dyrelægen for får ham tjekke. Desværre fandt vi ud af der var fundet flere kilinger tæt ved, og efter nogen dage hvor ingen have skrev de mangle ham. Ja så var indlysende at han var blive dumpe med resten af sit kuld.

Vi var ikke i tvivl om at beholde ham. Det have vi aldrende aftalt i bilen hvis ingen melde sig, så tog vi ham til os.

Han var Ca 4mdr. Han var sund og rask. Men han have leve uden på egen poter i ja ingen ved hvor lang tid. Men han var sulten. Men hans mave var gået i stå og betyd jeg skulle give ham mad hver anden time den første uge. Det første døgn sove han bare. Han lå på mit mave med dyne over og sov. På dag 2 begynde han rolig blive mere aktiv men stadig træt. Jeg sov med ham, i stuen så jeg kunne give ham mad hver 2 time.

Det var hårdt især fordi jeg have stadig lungebetændelse og var selv udmattet men jeg holdt ud for det var vigtigt for mig får hans mave i gang. Og Glæden var stor da han lave sin første lort og tisse i sofa, jamen efter nogen dags bekymring så bryd jeg ud i grød dog af lettelse. Vi kunne efter en uge begynde sætte time mere på hver dage mellem måltiderne. Endtil til vi nået de måltider som vores andre katte får.

Vi gav ham navne cirkumflex. Nu har han boede her i 4 mdr. Snart og vi elsker ham, både katte og os. Det tydeligt han har leve på egen hånd vi ser det i ham så tit. Han har lært skulle være voksen i tidlig alder, og er langt kloger end vores voksne katte, netop fordi han skulle klare sig selv. Men vi ser også han nyder at få lov bare kunne være kiling.

Han elsker at lege, og han siger aldrig nej til sloskæmp med sine nye brødre. Og så har han vundet liljes hjerte. Hun er ellers bestemt dame som ofte brokker over det mindste, men cirkumflex ja han må gøre nærmest alt på hende. Og hun komme når de store dreng bliver lidt for voldsomme ved ham. Så slå hun dem🙈

Jeg have længe sagt jeg ønske mig en rød han kilinger i blandt zeldas kuld. Jeg er så taknemmelig for guderne bragte os frem til lige netop ham her. Han var ikke zeldas kuld. Men han var rød han kiling. Og han have brug for familie og ja det ville vi grene være. For ingen katte fortjener blive smidt ud.

Der findes altid et andet valg end dumping 🙏

Kattene fortjener ikke blive efterlad. De har aldrig valgt blive til, det er ofte os mennesker der vælger vores katte skal have kilinger så også vores ansvar søger for de for godt….
Budskab fra mig…..

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *