Kattenes budskaber på papir

Kattenes små budskaber

Det her mit lille illustreret univers af sjove tegneserie

Jeg tit tænkt hvad pokker forgår inden i kattenes små hoveder. Og ja det er der komme mange sjovt tanker ud af nu har jeg valgt lave lille tegneserie hver uge med nogen de sjove sætninger og udtryk. Jeg håber det kan bring smil og grin på din vej.

D.28.02.2020
Model simba
Emne om konsekvenserne af snyde med katten alder.
D.21.02.2020
Model Cirkumflex og Zelda
Emne lederskab.
D.14.02.2020
Model Simba og Zelda
Emne kærlighed
D.07.02.2020
Model cirkumflex og lilje
Emne om live ude i fri
D.31.01.2020
Model Zelda og Malto
Emne fremtiden planer.
D.24.01.2020
Model Cirkumflex
Emne livet som blogger kat
D.17.01.2020
Model Malto
Emne glad for mad
D.10.01.2020
Modeller Simba og Zelda
Emne kærlighed

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

2 kommentarer

  • Preben Jensen

    Dybt imponeret af dine billeder og kommentarer. Har selv 3 katte og ved jo kun besked når de vil ud, nusses eller er sultne.

  • Elizabeth

    Sikke en fin ide med tegneserier, der kan give indblik i kattenes hverdag. Det er nogle smukke katte du har!

    Synes især at fortællingen med bloggerkatten lyder genkendelig, selv om menneske! 😀 Ja, katte bliver vel lige så utålmodige som os andre på at få en masse links 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *