Vejen ud mørke

Tak fordi du ødelage mig så jeg kunne samle mig selv endnu stærkere

Det har taget mange år nå her til hvor jeg kan takke dig for alt det lort du hiv mig igennem.

Men nu står jeg her. Jeg vælger se på den mest mørke tid i mit liv med et positivt sind og alt jeg kan sige er tak.
Tak for ødelægge mig så meget psykisk at min eneste mulighed var byg mig selv op som ny og stærkere udgave

Jeg troede aldrig at dette øjeblik ville komme, efter alt hvad jeg var igennem med dig, men her er jeg og skriver et takkebrev til dig.
Ja, du læste rigtigt – det er mig der er taknemmelig. for have jeg ikke mødt dig og havde du ikke behandlet mig uden respekt, ville jeg aldrig have lært at respektere mig selv.
Før jeg mødte dig, have jeg forstillening om kærlighed, den her prinsesse idé om kærlighed var rosenrøde og lige til. Jeg troede at når jeg elskede en, nok ville alt mellem os blive ok. Men vores elendig forhold lærte mig noget andet.
Det viste mig at elsker og sætter du ikke pris på dig selv. kan du i bund grund, heller ikke elske en anden. ingen af os to var god ved os selv. Og der for kunne vi aldrig blive en succes.
Du viste mig at min kærlighed, ikke kunne redde andre. Og at man ikke kan tvinge andre, til at elske en tilbage.
En anden ting, jeg gerne vil takke dig for, er at lære mig hvad jeg ikke ønsket i mit liv.
Du lærte mig, at stoppe med at retfærdiggøre, dem der sårer mig. Og stoppe med at lyve overfor mig selv, og tro tingene bliver bedre samt altid se sandheden. I øjnene uanset hvor smertefuld eller barsk den er.
Og ved konstant at tilgive dem der sårer mig, giver jeg bare grønt lys, til at de kan fortsætte med at såre mig. Det lært jeg af dig.
Efter vi gik fra hinanden, tænkte jeg på hvad jeg havde gjort for at fortjene noget så smertefuldt.
Og så slog det mig – englenes timing er altid perfekt og de har altid en plan.
Da jeg begyndte at se realistisk på det forhold, og begyndte at se dig for den du virkelig var, forstod jeg at forlade det var ikke en forbandelse, det var min største velsignelse. jeg blev genfødt. jeg fik en ny start.
Lad os indse det – du behandlede mig aldrig ordentligt.
Du var et røvhul, som tog mig for givet, og en egoistisk idiot som aldrig ville ændre dig.
Men, hvis du ikke var sådan, ville jeg aldrig have lært at genkende tegnene på en giftig person, med det samme jeg mødte dem. Hvis tingene ikke gik som de gjorde, ville jeg aldrig have vidst hvad, jeg ikke vil have fra et forhold. og hvad kærlighed ikke er.
Vigtigst af alt hjalp du mig med at forstå hvor stærk jeg faktisk er. Jeg lærte at jeg kan rette ryggen, selv når jeg er længst nede psykisk.
Så tak fordi du var en idiot og at din adfærd og personlighed lærte mig at sætte pris på mig selv og mit liv.
Netop så jeg kan elske fuldkommen til en der forstå værdsætte mig og min sjæl 🙏

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

3 kommentarer

 • Lene

  Puh, et tungt emne, du berører her. Du er sej og stærk, at du kan sætte ord på.
  Jeg glæder mig til at læse meget mere fra dig:-)

 • Pia

  Puha, hvor jeg kender det. Jeg har været i et super dårligt forhold, hvor han bare kørte mig ned psykisk. Nu kender jeg mig selv bedre, og ved derfor hvor mine grænser går. Jeg ønsker dig al held og lykke på vejen. Kh Pia

 • VenterPaaVinBlog

  Hvor er det fint, at du har kunne vende din oplevelse til, også at have givet dig en brugbar erfaring 🙂 Sådan er det heldigvis tit, med de hårde stunder i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *