kattenes univers

katten som fortjente en chance til.

Mit møde med Lilje, og hvordan hun blev min sjæle ven.

Jeg så Lilje på den blå avis, hendes annonce lyde på at hun kunne med både hunde, katte og børn. men at hun var nød til flytte af privat årsager.

Jeg valgt skive på hende, og kom om aften for se hende. Ejer have aldrende pakke hendes ting samme, på tros af jeg have påpeger jeg ville se hende an første. Lilje var slet ikke som beskrevet, faktisk så langt fra som man kunne komme. Da jeg prøve rør hende, bed hun mig lige i hånden. Men jeg kunne se og mærke at der var noget godt inden bag alt angsten. Så med hjem kom hun.

De først uger gemte hun sig i soveværelset, vores anden kat kunne hun ikke tåle se. Og hun spiste kun vådfoder. Bakken kunne hun ikke finde ud af brug. Ja det var lidt op af bakke. Hver gang jeg prøve komme til hende blev jeg bidt.

Men efter en 1 mdr. Hvor jeg ikke længere have tal på bide mærke og rifter. Hvor jeg have sidde på afstand inden hos hende, i mange timer hver dag. Ja så lod hun mig endelig en dag rør hende. Den dag var stor dag. Hun have accepteret jeg ville hjælpe hende, jeg have fået hendes tillid.

Og det blev starten på meget langt læring pariod. Hver morgen sætte jeg mig i køkkenet og hånd foder hende med tørkost. Og vi træne gå på bakke. Jeg prøve nærmest alt kattegrus for finde det hun bedst kunne lide.

Jeg have hende til dyrelægen, optil flere gang pga jeg bemærke at hun have smerter.

Dyrelægen var ret sikker på hun have fået afklippet halen. Og at hendes bagben ikke var udviklet på rigtig vis. Pga hun leve under den sofa meste af sine 6 mdr. Jeg fik smertestillende medicin til hende. Dette blev vores hverdag i næsten 2. År

Samme rytme hver dag, medicin, træning og masse af kærlighed.

Da jeg blev alene med kattene. Begynde lilje virkelig udvikle sig. Da jeg boede sammen med eks, var der en masse kaos og det stass lilje. Så da vi blev alene fik hun endelig den ro hun have brug for. Jeg fik hende neutraliseret. Dette ændre hende total. Hun blev mere mild og fik helt anden rolighed over sig.

Hun begyndte ville læg hos mig og nusse.

På det tidspunkt have hun været min i års tid. Og vi have fået helt særlig venskab. Jeg have lært så meget af lilje. Vigtigst af alt jeg have virkelig lært lytte til mine katte, lilje have og har så mange budskaber, og så meget visdom hun grene vil lære mig.

Hun har et kæmpe stort hjerte, og når først har fået hende tillid, så er det venskab for live. Hun har aldrig været den store katte ven over for andre katte. Dette har vi fundet ud af der var god grund til.

Lilje har været udsat for mishandling. Hun have voldsom smerter i ryggen, vi tog hende derfor til osteparti, her fik hun sæt ryggen på plads. Der sad masse hvirvler i klemme mellem knoglerne og noget i hendes hale sad skævt. Det blev alt sammen rette, det voldsomt men lilje tog behandlingerne så pænt.

Efter disse behandling, blomster hun endnu mere op. Hun begyndte lege og løbe. Noget jeg aldrig set lilje gøre.

Hun fandt stor glæde og et venskab i min mands hunkat. De to forstår virkelig hygge sig med løbe frem og tilbage i hele huse.

Lilje er nu en meget glad og veltilpas kat. Hun har stadig brug for sin rolig hverdag. Og vi har indrettet vores liv efter det, for at kunne give hende det. Hun har fået en del flere søskende. Og fundet venskab i andre katte. Hun er tillidsfuld, men stadig en bestemt dame.

Lilje fik en hårdt start på live. Hun stod til aflivning blot 6mdr gamle. Fordi ejeren nok ikke har kunne styre hende.

Men jeg så noget i hende. Og jeg valgt give hende min tid og kærlighed.
Jeg have et mål, nemlig give hende det liv hun fortjente. Et liv med glæde og et liv med kærlighed og tryghed.

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.