kattenes univers

fjern telepati fordi jeg tror på at kattene også har stemme og en mening.

Jeg har før haft gavn af telepati, det er en god måde at få hørt sit dyres behov eller ønsker. Denne gang, have jeg behov for høre Zelda ønsker og ikke mindst hendes mening. Om det med killinger.

Jeg kom i kontakt med Linda Ellen Hansen. som kan fjern telepati. En super hjerte varm kvinde som virkelig gav mig og ikke mindst Zelda en god oplevelse. Kan varmt anbefale hende. Og så har hun priser hvor alle kan være med.

Mine spørgsmål til Zelda var.

Ønsker du også ligeså meget at blive mor som vi ønsker.  Hvad kan vi kan gøre, for at du begynder gå i løbetid.  Hvordan vil du helst have parring skal foregå  med walder.  Hvordan skal fødsel forgår  ønsker du dig noget bestemt. 
Hvad kan  vi  ændre eller lave om i forhold til din pleje og velbefindende.

Her kommer så svarende

Zelda var meget villig til snakke, det viste jeg godt. For jeg øver mig selv i telepati og Zelda er altid meget åben. Dog er jeg ikke så god til at jeg ville selv kunne finde de her svar. Da jeg stadig meget usikker i min telepati. Linda fik også et indtryk af zelda som var at hun var en kat med god selvtillid. Hun ved godt hendes værd. og ser sig selv lidt som en dronning eller hertuginde.

Det giver faktisk rigtig godt billede af Zelda. fordi vi gøre meget ud af fortælle vores katte at de er værdsæt og elskede. og vi kalder Zelda vores prinsesse. Og vi ser også hendes store kærlighed til både mennesker og dyr, men også til sig selv.

I forhold til mit spørgsmål om hun ønske blive mor. Svare hun at hun have svært ved forstille sig morrollen. Og hun måske var smule usikker på det, pga det hun have opleve med sin egen mor. Men samtidlig viste hun også at hun var bedre end hendes mor. Og at hun have støtte i os.

Her gav det også bare mening, fordi Zelda blev forladt som lille killing, men var heldig blive redet og kom til god plejekatte mor. Så det med være usikker er en naturligt når man har haft svær start. Men hun forsikker os om hun nok skulle nå blive klar til tag rollen som mor. Og at hun faktisk grene ville.

Det med gå i løbetid. Sagde hun det kom når det kom. Hun have brug for tid til lige blive mentalt klar til det. Men hun sagde også at hun have ikke brug for blive presse.

Og ja når jeg tænker over det har mit ønske om det killinger. Måske været lidt pres for Zelda. Jeg har bare ikke tænkt over det, fordi jeg ønsker mig det så højt pg at jeg glæder mig så meget til det sker. men jeg kan godt se at det har langt kæmpe pres på hende. Og tålmodlighed er måske ikke helt min stærke side altid. Men jeg langt forventninger og bekymringer væk og lader naturen gå sin gang. For jeg kan faktisk godt se det. Jeg kan heller ikke lide følge mig prasse, når jeg skal omstille mig mentalt.

selve parring have hun ikke rigtigt nogen særlig ønsker det gik naturens vej

Fødslen der ønske hun at jeg i hvad fald var hos hende. Og at jeg grene måtte kigge hende i øjne og nusse hende for det gav hende ro.

Og det er noget det jeg snart lige fra starten, jeg skal sidde hos hende når hun føder. for ingen skal gå igennem det alene. faktisk har jeg sagt til mit arbejde at jeg skal have fri hvis det er en de dage jeg arbejder.

Det rørte mig lidt det med øjenkontakten for jeg bruger nemlig tit det med kig hende i øjne for mærke hende. Faktisk bruger jeg det med stille et spørgsmål til kattene, og så holde øjenkontakt og blinker de betyder det ja, og gøre det ikke eller kigger væk betyder det nej. Det var faktisk lilje der lærte mig det var god måde for mig høre kattenes svar på. For kattene har ofte en mening selv om alt. og jeg synes de rat til blive hørt. Og Zelda forsikker mig endelig bare i det ikke var helt dumt det jeg gør.

Zelda have også et budskab til mig. Hun synes jeg skulle stoppe med sæt alle mine skjold op, og lade være at være så usikker. jeg skulle slå rødder og tro mere på mig selv. og give folk lov til holde af mig.

Her blev jeg lidt rørt for jeg er jo netop igang med kæmpe udvikling, i forhold til det med selvværd og slip angsten og usikkerheden, og det med slå rødder er netop noget jeg har haft svært ved. men er ved lære det. Det er vildt at en kat som jo ikke har været min særlig længe i forhold til fx malto, kan se de her ting. Men ja det er også kattene der ser når jeg har skidt. og dem jeg ofte fortæller det jeg har svært ved sige til andre mennesker. Om det så er mig total tosse eller om kattene bare forstå mere end vi mennesker tror, ja jeg ved godt hvad jeg tror på. Men hvad du tror er i op til dig.

Hun sagde også at hun følte vi var forbundet på plan. vi have begge haft hård start på live, og at hun var glad for jeg gav mig tid til at være der for hende. Og hun godt kunne lide at jeg have øjenkontakt med hende.

I forhold til om var noget vi kunne gøre bedre. Var ikke rigtigt noget. Hun var glad for vi gav hende plads til være hende og roen og trygheden.

Den fortjeneste skal Mikkel have. Det var ham købte hende og hun var jo hans inden vi fandt sammen. Og han har virkelig et godt hjerte og god til skabe den her ro, og give sine medmennesker og dyr en følelse af tryghed. Det ses både på mig og de andre katte.

alt i alt synes jeg faktisk. at jeg fik masse svar som jeg kunne bruge til noget. Jeg vil grene takke Linda for gide snakke med vores prinsesse. Og tak til Zelda for ville give os de her svar.

For selv når man tror man gøre det bedste man kan. Så er altid plads til lære. Og det er det jeg bruger telepati til. Til lære dyrene at kende og høre deres meninger.

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *