kattenes univers

Det med få kat, og hvor betydningsfuld Malto ende med blive. han er ikke bare min kat, nej han er min livsmakker.

D 17 december 2015. blev dagen hvor jeg blev katte ejer. katten var Malto.

Han blev ikke bare starten på ny titel som katte ejer, nej han blev også kæmpe støtte i både hensyn til angsten og især blev han min ven når min

ptsd gik amok men han blev også en hjælp i sorg over aldrig få drømmen om børn. jeg var 25 da Malto kom ind mit liv, jeg stod i proces hvor jeg skulle accepter at jeg aldrig fik den der alm. Familie det var en svære kamel at skulle sluge, for ærligt jeg have altid ønsket et eller andet sted få børn. Men jeg har også altid sagt jeg ville aldrig sæt noget i verden hvis det skulle have de samme ting slås med som mig. Jeg fik af vide som 18år at det med børn ikke var god ide. pga. min muskelsvind. Men den gang var jeg så ung og der betød det ærligt ikke særlig meget. men i alder af 25. var det virkelig svært accepter.

Men da jeg fik Malto i armene, sket der en kærlighed jeg aldrig have opleve før. Jeg have ingen selvtillid eller selvværd. Men malto lærte mig at jeg var god nok, han elskede mig ubetinget og jeg gjort sammen med ham. Som tiden gik forsvandt sorgen over de tabte drømme. Og jeg følte faktisk det ganske okay ikke kunne få børn. For jeg følte for første gang at der var noget jeg følte jeg duede til. nemlig være der for malto.

Det med være for nogen var jo noget jeg have lært i meget tidlig alder, pga min mors misbrug. jeg var god til være for andre. men med Malto var anderledes for han misbrugte ikke min godhed. Og så lærte jeg at jeg var nød til lære være der for mig selv også ellers kunne jeg jo ikke give ham det bedste. det med huske sig selv, er noget jeg aldrig fik lært som barn. for det ganske enkel ikke okay i min mors liv at tænke på sig selv.

Da jeg fik malto var min psyke så dårlig, jeg fik mange angstanfald. her lærte Malto hvordan han kunne berolig mig. han kunne mærke når jeg fik

det skidt. Og så kom han og skulle sutte øre. Ja det lyder mærkeligt og i starten var det vel suttebehov han have. men jeg tror han lærte at det virke på min angst. Ved han spandt når han suttede på mit øre. Ja på den måde fik han mig til fokuser på slappe af. Han gøre det faktisk stadig hvis jeg en dag har angst eller har ptsd anfald.

Idag er malto 4 år. Det vil sige jeg været kattemor i 4 år, og der kommet flere katte til. Men malto og jeg vil altid have vores historie sammen. Han var grunden til jeg fandt glæden i kattene. Og lærte at man kan godt få sin moderinstinkter ud på andre måder en med få børn.

Vi har opleve del på de 4 år. vi har flytte 5 gang. Jeg blev alene med kattene og skulle lære stå med hele selv. Vi har fået lilje og simba som katte søskende og buddha kanin. Og så kom min mand og hans hunkat ind i vores liv. Hermed blev vi en lille men anderledes familie. Vi miste buddha kanin. Også vi købte hus og skal til skabe os et dejlig liv sammen som familie. vi er også igen med skabe vores egen killinger, som er vores svar på vores børn sammen.

Der igen tvivl om malto nyder sit nye liv. og i med jeg hat fået det meget bedre psykisk og at jeg har fået godt styre på angsten så har malto også

bare kunne være kat uden skulle føle at han skal være der for mig hele tiden.

Jeg vil altid være Malto taknemlig, og han vil altid have helt særlig plads i mit hjerte. han var begyndelsen på mange ting. Og han grunden til jeg ved mit liv skal udfyldes med katte. <3

Jeg er en pige på 30 år som er opvokset med forældre drak. her af leve jeg i meget utryg miljø. Jeg lider af særlig form for muskelsvind, dette har også gjort barndomme svær for jeg følte mig altid forkert. jeg blogger om livet, om en svær barndom, og hvordan man klare det voksne liv på tros af vanskeligheder. jeg blogger om live som katte ejer, med alt det høre med til det job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *